Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaALICE & THE WONDERS


19:00h. i 20:30h. ENTRADA: 15 euros.
Puntos de venta: https://proticketing.com/jamboree/en_US/entradas/evento/26157
Comentar

Alejandra Rueda veu, Marc Bernet guitarra, Alex Albalá teclats, Lluís Vallès saxo, barítono, Ignasi Poch saxo tenor, Armand Albertí bateria, Luis Martín baix i contrabaix.


“Una de les millors notícies d’aquests moments tan convulsos és el retorn d’Alice & The Wonders. La banda barcelonina capitanejada per la veu ferma i captivadora d’Alejandra Rueda, presenta un nou disc: ‘I am’.

Més enllà dels ritmes frenètics, que també formen part de l’ànima d’aquest àlbum, Alice & The Wonders firmen uns mitjos temps càlids i, alhora, contundents, que sacsegen les nostres ànimes i ens obliga a escoltar-los una vegada i una altra.

A tot plegat hi ajuda la base instrumental que arrauleix a l’Alejandra. Els jocs de vents i el groove de les tecles marquen una dinàmica implacable que ens posa en alerta a cada compàs fins que el silenci s’esdevé al final del solc. I saps de sobres com combatre aquesta sensació fantàstica —la de la soledat (ben entesa)— que només deixen els discos bons quan arriben al seu final: tornant a reproduir ‘I am’ i acompanyant a Alice & The Wonders als seus concerts. El món és ara una mica millor. I, per tant, la nostra vida.” (Nacho Álvarez, Radio 3 – RNE).


Instagram: @alice_and_the_wonders


Facebook: AliceAndTheWonders

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".