Clica aquí para ampliar la imagen


Ronda de la Universitat, 35
08007 Barcelona
Barcelona
Metro Línea 1 - Parada Plaça Universitat Metro Línea 2 - Parada Plaça Universitat

+ conciertos en Cockteleria Milano

+ conciertos en BarcelonaEDDIE MEJÍA QUINTET presenta 'A Moment In Transition' (Jazz)


19:30h. y 21:30h.
Comentar

Eddie Mejía – guitarra, Bill McHenry – saxo tenor, Edu Cabello – saxo alto, Masa Kamaguchi – contrabaix, Ramon Prats – bateria‘A Moment In Transition’ és el títol del disc debut del guitarrista Eddie Mejía. Produït per Bill McHenry i publicat per la prestigiosa discogràfica Fresh Sound New Talent en format de sextet, Mejía ens presenta les seves composicions amb influències de músics com són Pat Metheny, Keith Jarrett, Ornette Coleman, Coltrane, a més dels mateixos músics que toquen al disc.


Eddie Mejía es un jove guitarrista que resideix actualment a Barcelona. Compta amb una veu contemporània en la que hi escoltem la tradició jazzistica. Acompanyat de experimentats músics com Bill McHenry (qui va a treballar amb Paul Motian, Andrew Cyrille, etc), Ramon Prats (Lee Konitz, Eric Alexander), Masa Kamaguchi (Motian, Ben Monder) i Edu Cabello, ens oferiran un viatge introspectiu i enèrgic.Mejía doncs, ens presentarà aquesta música; intensa y profunda, amb un quintet de luxe. Un concert dels imperdibles.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".