Clica aquí para ampliar la imagen


Carrer Arc del Teatre, 3
08001 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 301 72 82
Metro Línea 3 - Parada Drassanes

+ conciertos en Moog

+ conciertos en BarcelonaEMIR-B (Maquina Total, Mega Records)
+ UROZ (Moog Club)
+ DJ PURPUR23:59h. ENTRADA: 10 euros. Anticipadas: 7 euros.
Puntos de venta: https://proticketing.com/moog/ca_ES/entradas/evento/20522/session/1560630/select
Bookmark and Share
Comentar

EMIR-B (MÁQUINA TOTAL, MEGA RECORDS)


Trance / Breaks / Techno


Emir – B és un DJ i productor nascut a l’Argentina, però que ara viu a Espanya. Arran de la seva convicció que la música electrònica implica un fort sentit comunitari, ha fundat i integrat a diversos col·lectius en la seva llarga trajectòria, entre d’altres a Witches i KIDZ, a l’Argentina, el segon dels quals un espai de militància i música vinculat al moviment LGTBIQ+. Com a DJ és curador de mescles eclèctiques amb sons híbrids, que mantenen viva la imatge de club i incorporen la mutació de gèneres com ara el prototechno, el break i l’electro, passant pel new beat, el trance o el bleep.


Dirigeix el segell de música electròncia d’avantguarda Mega Records.


Xarxes socials:


                          UROZ


Acid / EBM / Techno


Flamant DJ resident de la sala Moog de Barcelona, Uroz treballa el techno com si fos un artesà suís a la recerca d’un rellotge amb un compàs de 4/4 i unes agulles que no s’endarrereixin ni un mil·lisegon malgrat el pas dels segles. És el que podem anomenar un DJ de raça, un artista “born to beat”, que sap interpretar el que està passant a cada un dels racons de la sala i no dubta mai quin ha de ser gir per mantenir el públic unit i en un mateix viatge. Uroz seria un d’ells. El seu techno, destil·lat per l’experiència, però musculat pels seus exigents ritmes diaris com a resident, qualla en el marc d’un horitzó transversal amb molts estils de música: indie, acid house, EBM, postpunk, electrònica d’un altre paner o la versió dub de la cara B d’algun disc oblidable. Perquè no només del techno viu el DJ, però la resta som feliços gràcies als designis de la seva maleta.


Xarxes socials:


         

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".