Clica aquí para ampliar la imagen


Carrer Arc del Teatre, 3
08001 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 301 72 82
Metro Línea 3 - Parada Drassanes

+ conciertos en Moog

+ conciertos en BarcelonaTROMMEL (Stelarbooking/ Barcelona)
+ SERKIN (Stelarbooking / Barcelona)
+ MOTA (Moog Club)
+ MONRAKER DJ23:59h. ENTRADA: 10 euros. Anticipadas: 7 euros.
Puntos de venta: https://proticketing.com/moog/ca_ES/entradas/evento/20522/session/1560629/select
Comentar

Trommel (Stelarbooking/ Barcelona)


Techno 


Trømmel, nom que s’amaga darrere de Sergio García, extremeny establert a Madrid des de fa 5 anys. Els seus inicis van ser més enfocats al techno durant la seva etapa més jove, posteriorment va començar a alimentar els seus coneixements musicals a través de sons experimentals, enregistraments de camp, disseny audiovisual i art visual, sense abandonar-ne els orígens.


Amb una voraç cerca de textures i una part de música electrònica orgànica, el desembre de 2015 va publicar el seu primer àlbum “Set Emocions”, sent el seu nom un dels reconeguts pel segell discogràfic que el va publicar: NXT RECORDINGS.


Tenint un important feedback entre reconeguts artistes i mitjans de comunicació a nivell nacional i internacional.


Alguns mitjans descriuen la seva música com un sentimentalisme càlid que fusiona sons més cerebrals i abstractes, i es converteix en una de les noves promeses de l’electrònica d’avantguarda. El 2016 va ser nominat al millor directe pels premis de la revista Vicious. El 22 de juliol del 2018 publica nou single pel segell SUNGATE RECORDS, amb un EP de 4 temes en format vinil que està tenint una repercussió positiva amb els mitjans més importants a nivell nacional i internacional.


A més de clubs, bitlles i festivals on ha portat la seva música per diferents racons de la geografia espanyola, també ha participat creant la seva pròpia música per a diferents esdeveniments culturals com: museus, moda, teatre, centres culturals, fins i tot multimèdia, creant un so en auge per a diferents projectes visuals.


Xarxes socials:


                             Serkin (Stelarbooking / Barcelona)


Techno 


Més d’una dècada després de la seva incursió inicial a l’escena underground de Barcelona, Kevin Schwantz manté la mateixa visió de l’electrònica com a combustible per al canvi social. Recentment ha començat amb el seu propi segell, Tourian Records.


Alhora, Serkin segueix involucrat en la gestió i organització d’esdeveniments per al col·lectiu Technodrome Barcelona que representa des del 2009 i amb el que lluita contra vent i marea per presentar, d’acord amb els seus ideals i principis, una alternativa musical abans de res per a la ciutat de Barcelona.


Finalment, juntament amb el suport dels seus col·laboradors habituals, dirigeix i gestiona els esdeveniments Celobert enfocats a donar suport i promocionar els nombrosos artistes sorgits de l’escena espanyola recent i emergent.


*Altres àlies; serkin, 1985, stanney halley, ranxerox, hi-funktion


Xarxes socials:


                             MOTA


Techno / industrial


Carlos Mota, jove Dj i productor de Barcelona, més conegut pel seu alter ego Dark-307, porta una vida dedicada a la música i als vinils. Mota es caracteritza pels seus sons elegants, foscos i profunds, aconseguint així que els seus sets estiguin plens de ritmes enganxosos, ballables i amb aquest punt d’elegància a l’abast de molt pocs. Oscil·la entre un món on els sons més freds es donen la mà amb variables fosques i patrons acollidors. Melodies i trencats són protagonistes en molts dels seus shows. Darrere de les seves sessions trobem històries amb les que ens vol encisar, endinsant-nos en els seus pensaments més profunds i mostrant-nos els seus sentiments més personals cap a la música.


Xarxes socials:


         

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".