Clica aquí para ampliar la imagen


Ronda de la Universitat, 35
08007 Barcelona
Barcelona
Metro Línea 1 - Parada Plaça Universitat Metro Línea 2 - Parada Plaça Universitat

+ conciertos en Cockteleria Milano

+ conciertos en Barcelona54 Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona 2022:
JESSE VAN RULLER TRIO (Jazz)19:30h. y 21:30h.
Comentar

Jesse Van Ruller – guitarra, Manel Fortià – contrabaix, Marc Miralta – bateriaJesse Van Ruller és un prodigiós guitarrista i compositor holandès, i una figura llegendària del jazz europeu i d’ultramar. Va començar a tocar la guitarra a set anys i al 1990 va iniciar els estudis amb Wim Overgaauw al Conservatori de Hilversum, on es va graduar amb honors el 1995.


El mateix any va guanyar el premi al millor guitarrista de jazz en el concurs de guitarra de jazz Thelonious Monk Internacional i es va convertir en el primer músic europeu a guanyar aquest prestigiós premi. El jurat, format per Pat Metheny, John Scofield, Jim Hall, Pat Martino i Mark Whitfield, era de l’opinió que Van Ruller és un dels talents més prometedors del seu temps.


Ha enregistrat i publicat diversos discos amb el seu nom i actua en format trio o quartet amb Karel Boehlee, Frans van Geest i Martijn Vink. També toca regularment amb altres grups, com l’Orquestra de Jazz del Concertgebouw, Michael Grup Borstlap i Piet Noordijk Quintet, i actua en duet amb el guitarrista Maarten Grinten.


Ha compartit escenari i ha enregistrat amb músics de prestigi com Tom Harrell, George Duke, Christian McBride, Mike STern, Kenny Washington, SFEQ, Benjamin HErman, Larry Golding i Idris Muhammad.


En aquesta ocasió el gaudirem en format trio acompanyat del contrabaixista Manel Fortià i el bateria Marc Miralta.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".