Clica aquí para ampliar la imagen


Carrer Arc del Teatre, 3
08001 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 301 72 82
Metro Línea 3 - Parada Drassanes

+ conciertos en Moog

+ conciertos en BarcelonaGUS VAN SOUND
+ RUBÉN SEOANE
+ DJ PURPUR23:59h. ENTRADA: 15 euros. Anticipadas: 12 euros.
Puntos de venta: https://proticketing.com/moog/ca_ES/entradas/evento/20522/session/1492356/select
Bookmark and Share
Comentar

Gus Van Sound


En uns anys va passar de ser un ‘resident de Moog’ a un dels Djs essencials de Barcelona, encara que la seva història va començar molt abans i ha recorregut molts llocs com La Paloma, Sónar i Monegres entre ells. Va passar de ser un warmuper de luxe a un nom amb dret propi, reconegut com un dels DJs als quals s’hauria de prestar més atenció segons la FACT Magazine.

Amb un bagatge de més de 25 anys després dels plats i la seva residència al Moog que va durar una dècada, li han donat experiència i aplom que combina amb frescor i risc a les seves sessions. També ha compaginat la seva faceta DJ, amb la de Label Manager en la seva iniciació al sector discogràfic, co-fundant els segells Polybius Trax i Clásicos Del Ruido.

Agitador underground i multidisciplinari, Gus Van Sound és molt més que un DJ.

RUBÉN SEOANE


Fa 16 anys que Rubén Seoane va començar a col·leccionar discos de tota mena de gèneres en l’àmbit de l’electrònica. El 2011 va punxar per primer cop al mític Moog de Barcelona i l’any següent va passar a formar part del seu equip de DJ residents, a on comparteix cabina amb el bo i millor de l’escena nacional i internacional. Les seves sessions abasten gairebé tots els estils del techno, electro, acid, industrial i altres subgèneres més experimentals; sempre cercant noves vies per no deixar de sorprendre a la concurrència, creant atmosferes en les quals caben tots els gèneres de la música electrònica de ball.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".