Clica aquí para ampliar la imagen


Barcelona
Barcelona
Metro Línea 3 - Parada Fontana

+ conciertos en Plaça Vila de Gràcia (antiga Rius i Taulet)

+ conciertos en Barcelona32é Festival Hora del Jazz - Memorial a Tete Montoliu:
MADERA VIVA TRIO18:00h. Entrada libre
Comentar

Vicenç Solsona, guitarra i veu
Pau Lligadas, contrabaix i veu
Ramón Ángel Rey, bateria

Tant Vicenç Solsona, com Pau Lligadas i Ramón Ángel, són músics amb carreres reconegudes i trajectòries molt actives com a instrumentistes. Com a acompanyants han treballat amb artistes com Silvia Pérez Cruz, Santiago Auserón, Judith Neddermann, Miguel Poveda, Paquito de Rivera, Marco Mezquida i una llarga llista de músics de reconeixement nacional i internacional.

La proposta del trio es diu SENDERES. És molt comú en el jazz diferenciar entre música instrumental i música vocal, on cada intèrpret té el seu propi rol molt definit dins del grup. Amb SENDERES volen trencar amb aquesta barrera explotant, d'una banda, la improvisació amb el so del trio de jazz (guitarra, contrabaix i bateria) i per un altre, el so de les veus dels propis intèrprets (Vicenç i Pau). Cançons en la seva llengua materna, com és el castellà i el català, convergeixen en un format molt pròxim alhora que ric i complex musicalment, on es barregen la improvisació del jazz, la cançó iberoamericana i la cançó pròpia d'autor.

Informació del projecte: https://www.instagram.com/maderavivatrio
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".