Clica aquí para ampliar la imagen


Ronda de la Universitat, 35
08007 Barcelona
Barcelona
Metro Línea 1 - Parada Plaça Universitat Metro Línea 2 - Parada Plaça Universitat

+ conciertos en Cockteleria Milano

+ conciertos en BarcelonaLLUÍS COLOMA & HIS MUSICAL TROUPE 5 presenten "Trip To Everywhere" (Blues / Boogie Woogie / R’N’R ·)


19:30h. y 21:30h.
Bookmark and Share
Comentar

Lluís Coloma – piano, Balta Bordoy – guitarra, Manolo Germán – contrabaix, Albert Enkaminanko – percussió, Arnau Julià – bateria
Ara fa 20 anys, Lluís Coloma va començar un viatge musical que l’ha portat a tocar als escenaris més importants de tot al món, dins de l’escena del piano de Blues i Boogie Woogie. A més, ho ha fet creant un llenguatge propi i personal.


Músic inquiet, actualment es troba en un moment d’explosió creativa en la seva carrera, un punt d’inflexió, on de forma natural crea temes que sonen orgànics i originals. Composicions que evoquen un imaginari èpic, cinematogràfic… que et fan sortir del pensament conceptual i et transporten de manera directa i involuntària a una dimensió sensitiva i dinàmica. Totes elles lligades amb el fil conductor del Blues i d’un batec rítmic comú, que apareix trepidant inclús en tempos lents.


Una música captivadora i ballable, amb un llenguatge clar i contundent, treballada de forma artesanal i plena de detalls, que la fan rica en sensacions i matisos; arrelada en la tradició del Blues, el Boogie Woogie, el Rock & Roll, la Música Clàssica, la Música Country…que són el punt de partida per transitar per nous camins sonors.


Amb la incorporació de nous instruments com la percussió i un quartet de corda, ens presenta la seva “Musical Troupe”, on reuneix, renova i reinventa les seves formacions habituals per aconseguir més textures i colors, tot portant al present una música que sovint s’associa al passat.


La producció del prestigiós guitarrista i productor Jaime Stinus, és sens dubte una peça clau per a que aquest disc soni modern, actual i innovador, sense perdre les profundes arrels tradicionals, i estirant-lo musicalment més enllà del previsible.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".