Clica aquí para ampliar la imagen


Carrer de la Cendra, 24
08001 Barcelona
Barcelona
Metro Línea 2 - Parada Sant Antoni

+ conciertos en Taller de Músics 24

+ conciertos en BarcelonaCiutat Flamenco 2021:
Final del Concurs Internacional de Guitarra Flamenca: ALBA ESPERT
+ JAVIER MUÑOZ ‘EL TOMATE’
+ JUAN ANTONIO LÓPEZ MOYA
+ MARTÍN FAYOS
+ TONI ABELLÁN
+ JOSÉ MARÍA LORITE ‘MACARENO’20:00h. ENTRADA: 15 euros. Anticipadas: 12 euros.
Bookmark and Share
Comentar

Alba Espert

Va començar a tocar la guitarra als 8 anys i des de llavors ha estudiat amb mestres com José Luis Balao, José Ignacio Franco i Manuel Lozano El Carbonero. Ha actuat en diversos concursos de flamenco i participa activament amb el seu toque en la divulgació de l’art flamenc pujant a l’escenari d’espais tan destacats com la I Biennal de Cante de Jerez, les Bodegas Williams & Humbert, el Festival Off de Flamenco de Jerez o el Festival de Flamenco de Campiña. A més, és la guanyadora del XVI Certamen de Jóvenes Flamencos en guitarra concert, del Premi Vicente Amigo i de la Beca Acciona del Concurso Talento Flamenco de la Fundación Cristina Heeren. També ha estat directora artística, coguionista i participant en la sèrie documental FlamencoWoman.
Javier Muñoz ‘el tomate’

Comença a aprendre a tocar la guitarra als 11 anys i ha tingut de mestres a Rafael Merengue, Antonio Prieto ‘El Curry’, Juan Muñoz ‘El Tomate’, Juanma ‘El Tomate’ i José Jiménez ‘El Viejín’. Ha estat finalista en diversos concursos com el Certamen Internacional de Guitarra Flamenca de L’Hospitalet de Llobregat, el Concurso Nacional de Guitarra Flamenca de Jerez o el Certamen del Cante de las Minas. A més, ha guanyat el primer premi Vicente Amigo en el Certamen de Jóvenes Talentos de Córdoba i el primer premi en el Concurs de Guitarra Flamenca Niño Miguel.
Juan Antonio López Moya

Va començar a tocar la guitarra als 13 anys i s’ha format de la mà del mestre Rafael Cañizares i d’altres grans músics com Juan Manuel Cañizares, José Miguel Vizcaya Sánchez ‘Chiqui de la Línea’, Mayte Martín, Juan Gómez ‘Chicuelo’, Juan Carlos Gómez i Juan Carlos Romero. Ha presentat el seu projecte de guitarra en diferents escenaris en el marc de festivals, un espectacle en format sextet amb obres de composició pròpia. El 2018 publica el seu primer treball discogràfic Bordón negro (Whatabout Music, 2018).
Martín Fayos

Comença a tocar la guitarra als 11 anys i aviat inicia el seu rodatge flamenco en escenaris, tocant per al cante i el baile. La seva carrera professional es divideix en tocaor d’acompanyament i en tocaor per a baile. Ha participat en molts recitals de penyes flamenques i ha estat segona guitarra de Miguel Ángel Cortés. A més, ha treballat en tablaos flamencos, com el Teatro Flamenco de Triana, el Teatro Lope de Vega i als Emirats Àrabs. Al llarg de la seva trajectòria ha rebut diversos primers premis com el Alhaurín de la Torre, el Ojíjares o el Fundación Cristina Heeren de Arte Flamenco, entre d’altres.
Toni Abellán

Descobreix la passió per la guitarra flamenca als 8 vuit anys motivat per l’admiració per guitarristes com Paco de Lucía, Vicente Amigo o Tomatito. Comença la seva formació amb diferents mestres, entre ells Rafael Cañizares. Va obtenir el tercer premi en el certamen juvenil de Guitarra Flamenca de l’Hospitalet de Llobregat i més recentment ha estat finalista del I Certamen Internacional Solera Flamenca. A més, ha actuat en produccions com el Festival R(OLES) de Nou Barris o Vesprades de Tardor a Centelles, i actualment és un nom recurrent en el panorama flamenc barcelonès. Entre els projectes en què participa destaca el dúo que forma al costat de la cantaora Ana Brenes.
José María Lorite ‘Macareno’

Nascut a Baeza (Jaén) el 1990 però establert a Còrdova des de 2009, José María Lorite ‘Macareno’ és titulat superior en Guitarra Flamenca. Exerceix com a professor particular de guitarra flamenca i també és transcriptor, a més de guitarrista solista i d’acompanyament a gales i cicles de concerts de gènere flamenc.


Ha estat guanyador i finalista en diversos certàmens del programa Desencaja, guanyador del 1r Premi Vicente Amigo 2017, Accèssit en el Certamen Internacional de Guitarra Ciutat de l’Hospitalet 2017 i 2n Premi Solera por Bulerías del I Certamen Internacional Solera Flamenca 2021.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".