Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceo

+ conciertos en Los Tarantos

+ conciertos en BarcelonaTACONES CERCANOS (Flamenco)


19:30h. y 20:30h. ENTRADA: 17 euros.
Puntos de venta: https://www.proticketing.com/tarantos/ca_ES/entradas/evento/20044
Bookmark and Share
Comentar

Violeta Barrio baile, Costi “El Chato” baile (27 de setembre a 3 d’octubre) , Joni Cortés baile (4 a 10 d’octubre), Luis de la Fefa cante, Federico Vanini guitarra.

Sota aquest nom de ressonàncies almodovarianes s’hi amaga un dels millors quadres del flamenc underground de Barcelona. Són: Violeta Barrio, El Chato i Joni Cortés, tres ballarins esplendorosos i amb una força imparable; Luis de la Feta, un cantaor reconegut per la seva puresa i sensibilitat, i el brasiler Frederico Vannini, un veritable mag de la guitarra flamenca, Junts apleguen un cúmul d’influències i experiències que posen damunt de l’escenari. L’encontre entre el flamenc i la fusió estimula una versió lliure i moderna de l’arte i propicia grans moments d’improvisació i expermentació, en el marc sempre de l’espectacle tradicional de tablao. Tot i això i més és que trobarem amb Tacones Cercanos.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".