Clica aquí para ampliar la imagen


Carretera de Montjuïc, 66
08038 Barcelona
Barcelona


+ conciertos en Castell de Montjuïc

+ conciertos en BarcelonaSala BCN:
BRIGHTON 64
+ THE RHYTHM TREASURES21:00h.
Bookmark and Share
Comentar

El 21 d'agost a sala BCN Brighton 64 i The Rhythm Treasures. Quina nit!
Encara que el més lògic seria pensar que BRIGHTON 64 són una banda d'una altra època, sorprenents supervivents d'un món que ja va quedar enrere, la realitat és molt diferent. La veritat és que són un grup del present, tan prolífics i incisius com en la seva primera etapa, ja que des del seu retorn als escenaris han publicat ja quatre discos: ‘Esta vez va en serio’, ‘Modernista’, ‘El tren de la bruja’ i ‘Como debe ser’. Amb una formació consolidada i d'alt voltatge, incloent-hi la incorporació d'una secció de vents, i un repertori imbatible ple de cançons memorables, BRIGHTON 64 presenten avui dia un directe irresistible, un espectacle que derroca els murs generacionals i assegura, com en aquells temps tan llunyans, grans dosis de gaudi i diversió.
Des de les profunditats del rhythm n’ blues arriba The Rhythm Treasures, una banda molt salvatge que ens portarà el seu primer disc ‘All Around The World’ en un concert molt especial a Sala Barcelona. El 21 d’agost podrem gaudir del directe d’aquesta bomba explosiva de sons i joies amagades en aquest meravellós treball discogràfic, vingueu preparats per a la potència de les cordes vocals de Myriam Swanson. L’acompanyarà la seva banda: Artem Zhulyev al saxo, Balta Bordoy a la guitarra, Paco Weht al contrabaix i Salva Suau a la bateria.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".