Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Grupos | Críticas | Discos | Bares | Fotos | Links |
  Estás en: Inicio > Conciertos > SNARKY PUPPY EN RAZZMATAZZ SALA 1
| Iniciar Sesión |


Clica aquí para ampliar la imagen


Carrer Almogàvers, 122
08018 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 320 82 00
Metro Línea 1 - Parada MarinaMetro Línea 4 - Parada Bogatell

+ conciertos en Razzmatazz sala 1


+ conciertos en Barcelona


      ¡CANCELADO!

Cruïlla de Primavera:
SNARKY PUPPY20:30h. Apertura puertas: 19:00h. Anticipadas: 26 euros.
Puntos de venta: Red Ticketmaster y www.cruillabarcelona.com


Bookmark and Share     Comentar


Snarky Puppy és un dels ensembles de jazz i funk més importants del món. ‘La família’, com ells mateixos s’anomenen, és un combo de 30 músics capitanejats pel gran Michael League, un ‘pare de família’ tan humil com exigent.


Snarky Puppy és un grup bastant particular. Perquè els seus fans no van al concert per escoltar la seva cançó preferida, sinó per veure quins nous límits musicals són capaços de sobrepassar. És un grup basat en l’experimentació, i això és exactament el que els seus fans esperen d’ells.


El 26 de març tindrem la sort de rebre’ls a Barcelona, a la Sala Razzmatazz, com a part del Cruïlla de Primavera. Si ja els coneixes, et sentiràs com a casa. I si no, benvingut a la família!


“Soc molt tossut, per això tinc un grup amb tants músics: és un suïcidi financer!”, diu Michael League en una entrevista amb Rolling Stone. Aquesta obstinació l’ha portat a liderar una de les bandes més ambicioses del món, però també a crear el seu propi segell discogràfic i el seu propi festival, al mateix temps que lidera el seu altre grup Bokanté.


Gràcies a l’obstinació de League, Snarky Puppy porta 16 anys de carrera, 2 Grammys i 13 álbums a les seves espatlles, i més de 50 músics han format ja part de la Família.


Van ser al Festival Cruïlla 2016 presentant Culcha Vulcha i ara arriben al Cruïlla de Primavera 2020 amb el seu darrer àlbum, Immigrance, i amb un gran setlist de cançons atemporals.No hay ningún comentario


Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión


¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

INICIAR SESIÓN

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".

E-mail
Contraseña
  Olvidé mi contraseña


Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2020 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso