Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceo

+ conciertos en Los Tarantos

+ conciertos en Barcelona¡CANCELADO!

“HAMBRE” (Flamenco)19:30h. 20:30h. i 21:30 ENTRADA: 17 euros.
Bookmark and Share
Comentar

Costi ?El Chato’ (Bailaor), Marina González (Bailaora), Abraham Jiménez (Cante), Jose de la Miguela (Cante), Miguel de Aguilera (Guitarra)

Costi “El Chato” bailaor, Marina González bailaora, Abraham Jiménez cante, Jose de la Miguela cante, Miguel de Aguilera guitarra

Format amb La Tolea, Antonio Canales i la família dels Farruco, entre d’altres, el bailaor barceloní Costi “El Chato” atresora una fecunda carrera d’ençà que va començar a ballar al Tablao de Carmen amb només 15 anys. Farruquito o Duquende són alguns dels artistes amb els quals ha treballat, i Belén López, Diego del Morao i Capullo de Jerez amb els que ha compartit cartell. També ha realitzat espectacles com “Bajarí Flamenca” o “Zambreando”. “Hambre” és la seva obra més personal. En companyia d’un quadre extraordinari, “El Chato” ens desvetlla la seva concepció sobre el flamenc: “un art inabastable, infinit,” deia a El Periódico amb motiu de la presentació de l’espectacle. A la mateixa peça afegia: “[El flamenc] és una forma de vida. Si t’agrada, necessites alimentar-te constantment i mai en tens prou.” A través del ball, el “toque” i el “cante”, el Chato ens proposa descobrir el caràcter dinàmic del flamenc, és a dir, la seva essència.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".