Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceo

+ conciertos en Los Tarantos

+ conciertos en BarcelonaCON ALMA (Flamenco)


19:30h. 20:30h. i 21:30 ENTRADA: 17 euros.
Puntos de venta: https://www.proticketing.com/tarantos/ca_ES/entradas/evento/16702
Bookmark and Share
Comentar

Miguel 'El Rubio' (Bailaor), Luis 'de la Fefa' (Cante), Laura Santamaría (BAILAORA), Antonio Campos "Bocaillo" (CANTE), Justo Fernández "Tuto" (Guitarra)

Miguel “El Rubio” bailaor, Laura Santamaría bailaora, Antonio Campos “Bocaillo” cante, Luís “de la Fefa” cante, Justo Fernández “Tuto” guitarra

Els bailaors andalusos Miguel Ángel “El Rubio” i Laura Santamaria encapçalen un quadre flamenc d’excepció.

“El Rubio” atresora una llarga i fecunda carrera, tot i la seva joventut. No en va, va trepitjar per primer cop un escenari quan tenia només 5 anys, en un espectacle dirigit pel Farruco Jr. Criat en un ambient plenament flamenc, inspirat en l’art de figures llegendàries com ara Manolo Caracol i La Niña de los Peines, el jove Miguel Ángel Ramos ha actuat en esdeveniments tan prestigiosos com ara la Bienal de Sevilla ?a 8 anys?. Amb una tècnica depurada i un respecte escrupolós al flamenc, però també des de la passió, “El Rubio” s’ha fet un nom al servei de companyies com les de Rocío Molina, Remedios Amaya i El Pele, i ha actuat als tablaos més reputats del país.

Per la seva banda, Laura Santamaría és una jove bailaora deixeble del Farruquito i Francis Núñez, entre d’altres. Santamaría ha ballat als tablaos més importants d’Espanya i en companyies com el Ballet Flamenco de Andalucía, dirigit per Rafaela Carrasco. Guardonada diversos cops, dirigeix la seva pròpia companyia, amb la qual ha participat en la Biennal de Sevilla. Com “El Rubio”, Santamaría representa a una nova generació de bailaors que, sense renunciar a l’essència del flamenc, ofereix un estil innovador.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".