Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaJOAN CHAMORRO meets JOE MAGNARELLI (Jazz)


20:00h. i 22:00h. ENTRADA: 25 euros.
Puntos de venta: https://proticketing.com/jamboree/ca_ES/entradas/evento/16933
Bookmark and Share
Comentar

RECORDING SESSIONS

Joan chamorro contrabaix i saxo baríton, Joe Magnarelli trompeta, Joan Monné piano i arranjaments, David Xirgu bateria, Alba Esteban saxo baríton, clarinet, Alba Armengou veu i trompeta, Joana Casanova saxo alt, veu i saxo tenor, Marçal Perramon saxo tenor i clarinet, Joan Martí saxo alt, flauta i clarinet, Elia Bastida saxo tenor, violí i veu

El bigbandista, multiinstrumentista i pedagog Joan Chamorro no només és conegut per ser l’impulsor i alma mater de la Sant Andreu Jazz Band, escola de moltes noves figures del nostre jazz, sinó també per tutejar-se amb grans noms del jazz contemporani. És el cas, per exemple, de Joe Magnarelli, un trompetista de l’escena de Nova York que va ser membre de l’orquestra de Lionel Hampton (1987-89) i que ha treballat, entre d’altres, amb Harry Connick Jr., Maria Schneider, Grant Stewart i la Vanguard Jazz Orchestra. Magnarelli es trobarà amb el grup de Joan Chamorro ?format, en part, per joves músics de la pedrera andreuenca? per tocar un seguit de peces, arranjades gairebé totes per Joan Monné. El concert s’enregistrarà amb la intenció de fer un disc el 2020.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".