Clica aquí para ampliar la imagen


Ronda de Cerdanyola, 2T
08290 Cerdanyola del Vallès
Barcelona


+ conciertos en Parc del Turonet

+ conciertos en Barcelona29 Festival Internacional de Blues de Cerdanyola 2019:
SOLà & ESTELLA
+ MALACARA & WILSON BAND
+ BLUEROOMESS12:00h. Entrada libre
Bookmark and Share
Comentar

SOLÀ I ESTELLA

No són del Mississipí, de fet l’únic riu que han vist ha estat la seca riera de Rubí i, a més, algú va deixar que Albert Solà i Sergi Estella fessin un duet de blues i folk i ara en patim les conseqüències.


Bevent de la música americana, Solà & Estella ens ofereix un repertori de versions d’artistes com Son House, Robert Johnson, Bob Dylan i no descarten en el futur fer-ne alguna d’Andy & Lucas. Dues veus, dues guitarres, al ritme de bombo i pandereta.


Solà & Estella ha voltat per diferents escenaris i festival i el dia 13 d’octubre aterren al Festival Internacional de Blues de Cerdanyola amb tot el seu arsenal.MALACARA & WILSON BAND

La música de Malacara es fon en un arc multicolor. De l’obscuritat a la llum tènue que reflecteix esperança. Es recrea en la nostalgia, s’enfonsa en un optimisme amarg. Navegant del temps danyat de les ferides.


De Memphis a Nova Orleans, dels anys 20 als anys 70, de les plantacions a l’electricitat de Chicago. Els dies de Little Walter, les nits de Dylan, la poesia de Lorca i els paisatges de Hopper.


Xavi Malacara, un compositor que ofereix històries quotidianes, paganes a la recerca de la fe i narracions del que és inconfessable. A la seva música hi ha evidències de Hank Williams, Charley Patton, Jelly Roll Morton i Johan Mayall.


Des del 2013 i amb Malacara & Wilson Band, ha editat tres discs: “Miles Down Blues” (2019), “Summer Camp Blues” (2017) i “Hopeless Blues” (2016).BLUEROOMESS

Blueroomess és un grup de música nord-americana d'arrel format per cinc músics de diversos orígens i àmplia trajectòria residents a Barcelona.


La seva formació consta de guitarra acústica, contrabaix, pedal steel, bateria i percussió, amb una potent veu femenina al davant. El seu repertori, format per temes propis i versions portades al seu estil, està ple d'ànim i força, amb sonoritats d'antany i una clara influència de la música tradicional nord-americana: folk, blues, skiffle, Rock...


És un grup amb un directe evolvent que busca connectar amb el públic i portar-lo de viatge al seu univers musical.


Els bars i establiments de Cerdanyola del Vallès formen part de la programació del Festival Internacional Blues de Cerdanyola i s’impliquen en donar a conèixer aquest gènere musical. Per aquest motiu organitzen quasi una quarantena de concerts.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".