Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Grupos | Críticas | Discos | Bares | Fotos | Links |
  Estás en: Inicio > Conciertos > WILKO JOHNSON + THE MANI-LAS EN PLAÇA DE L’AJUNTAMENT
| Iniciar Sesión |


Clica aquí para ampliar la imagen

Plaça de l’Ajuntament
Sant Boi de Llobregat
Barcelona


+ conciertos en Barcelona


      Festival Altaveu 2019:
WILKO JOHNSON
+ THE MANI-LAS21:00h.


Bookmark and Share     Comentar


21:00 The Mani-las
22:15 Wilko JohnsonWILKO JOHNSON

Ens va captivar amb la seva mirada perduda i la seva imatge de guitarrista boig que empunyava la guitarra com si d’una escopeta es tractés, quan brillava al costat de Lee Brilleaux als Doctor Feelgood. Eren una de les millors bandes britàniques sorgides en els temps del punk, de Margaret Tatcher i de l’atur.

La seva guitarra disparava ràfegues d’energia que agitava els nostres cossos en aquells temps de canvi sense futur. Wilko ha sobreviscut a moltes coses, però sobretot ha sobreviscut a l’oblit.

És un lluitador que segueix obrint camí al rock que es fabrica amb les velles eines, guitarres elèctriques, baixos i bateries de classe treballadora i tossuda.THE MANI-LAS

Són tres dones que alcen la veu amb un rock molt elèctric i descarat.

A la Maika Makovski la coneixem bé des que va ser una de les guanyadores del nostre estimat Altaveu Frontera. És una creadora que mai en té prou i que trenca estereotips en cada projecte musical en què s’implica.

Ara ha trobat en Mariana Pérez (Sonic Trash, Rubia i Cora Bloom) i Olaia Bloom (Las Culebras i Cora Bloom) les companyes de viatge perfectes per pujar a l’escenari i mostrar que el rock és un dels llenguatges més energics per trencar prejudicis i barreres. No cal dir quines.

Maika Makovski (Veu, baix)
Mariana Pérez (Veu, bateria)
Olaia Bloom (Guitarra, veu)


No hay ningún comentario


Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión


¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

INICIAR SESIÓN

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".

E-mail
Contraseña
  Olvidé mi contraseña


Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2019 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso