Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Grupos | Críticas | Discos | Bares | Fotos | Links |
  Estás en: Inicio > Conciertos > STUDENTS CONCERT + GMF ALL STAR JAM + JAMBOREE JAM
| Iniciar Sesión |


Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree


+ conciertos en Barcelona


      GMF Barcelona '19:
STUDENTS CONCERT & GMF ALL STAR JAM & JAMBOREE JAM (jazz)20:00h. ENTRADA: 5 euros.
Puntos de venta: https://www.proticketing.com/jamboree/ca_ES/entradas/evento/14988/session/805142/select


Bookmark and Share     Comentar


Acoblaments d'estudiants de GMF i veus de Nel Begley, piano de Bruce Barth, baix i trompeta de Percy Pursglove, bateria de Francesco Petreni, piano d'Albert Bover, piano de Scott Edmunds, sota de Mark Hodgson, bateria de Stephen Keogh.

Els estudiants i els participants que han assistit al taller han estat treballant dur amb els seus entrenadors instrumentals i vocals durant una setmana per perfeccionar i millorar la seva musicalitat, i aquesta és l’oportunitat de jugar en públic. L’acte d’actuar davant d’una audiència dona als estudiants l’oportunitat de veure per sí mateixos el resultat del seu treball i experimentar l’alegria de fer música amb altres músics i oients. Aquest és sempre un moment gratificant pels estudiants, els professors i el públic.

Cadascun dels conjunts realitzen les peces que han estat creant i treballant durant la setmana. Els grups vocals realitzen una acolorida mescla de peces i l’esdeveniment acaba en una autèntica festa amb una actuació enèrgica i emocionant del grup Samba dirigit pel mestre percussionista Francesco Petreni, durant el qual toquen i ballen Samba, Afoxe, Maracatu, Samba Reggae i ritmes Funk de diverses àrees de Brasil. El públic està convidat a unir-se si es senten motivats.

Mas i Mas presenta:

GMF Barcelona '19

Jazz Workshop and Music Festival, del 31 de juliol al 6 d'agost del 2019.

Una dinámica celebració de música, rica en jazz, llatí, blues, i música creativa, en una enlluernadora sèrie de concerts, tallers i sessions “after hours”, amb artistas de primer nivel mundial, i que mostra algunes de la propera generació d’estrelles. Aquesta excepcional trobada compta amb el llegendari trompetista Eddie Henderson, el gegant del piano Bruce Barth de Nova York, la diva del jazz i dues vegades nominada al Grammy, Rene Marie, el milti-premiat rei del saxo Perico Sambeat, i el mestre de la percussió italià Francesco Petreni, a més d’alguns dels millors artístes catalans i europeus, i moltes més delícies musicals del món.

L’espectacular escenari, l’equip d’artistes i Mestres excel·lents i el variat horari d’activitats, es sumen a una experiencia inoblidable per tots els que participen.No hay ningún comentario


Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión


¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

INICIAR SESIÓN

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".

E-mail
Contraseña
  Olvidé mi contraseña


Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2020 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso