Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Grupos | Críticas | Discos | Bares | Fotos | Links |
  Estás en: Inicio > Conciertos > ESSÈNCIA FLAMENCA EN LOS TARANTOS
| Iniciar Sesión |


Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceo

+ conciertos en Los Tarantos


+ conciertos en Barcelona


      ESSÈNCIA FLAMENCA (flamenco)


19:30h. 20:30h. 21:30h. i 22:30h. ENTRADA: 17 euros.
Puntos de venta: https://www.proticketing.com/tarantos/ca_ES/entradas/evento/13522


Bookmark and Share     Comentar


Olga Llorente baile, Ricardo Moro baile, Miguel de la Tolea cante, Luis “El Granaíno” cante, Jesús Núñez guitarra i José de Mode cajón.

Arrenca el San Miguel Mas i Mas Festival 2019 al Tarantos Live Flamenco amb el quadre Essència Flamenca, liderat per Olga Llorente i, només fins el 4 d’agost, també per Ricardo Moro. Moro arriba per primera vegada a l'escenari de Los Tarantos després d’anys actuant en alguns dels millors tablaos de Madrid i d’altres ciutats de l’Estat. Amb només 15 anys, el bailaor va entrar a formar part del ballet de Carmen Mota i, durant la seva trajectòria, va passar per diverses companyies rellevants de l’escena flamenca, com Flamenco Hoy i el Ballet Flamenco de Madrid. Juntem doncs, per primer cop a la capital catalana, a dos dels bailaors amb més elegància i força del flamenc, i ens preparem per viure vespres d’estiu inoblidables amb el toc, a més, dels músics que acompanyen a Llorente i Moro. Un devastall de talent i passió.

https://www.youtube.com/watch?v=Q8FqL8v5p0oNo hay ningún comentario


Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión


¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

INICIAR SESIÓN

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".

E-mail
Contraseña
  Olvidé mi contraseña


Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2020 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso