Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Grupos | Críticas | Discos | Bares | Fotos | Links |
  Estás en: Inicio > Conciertos > GUILLAMINO EN HELIOGÀBAL
| Iniciar Sesión |

Ramon i Cajal 80
Barcelona
Barcelona


+ conciertos en Heliogàbal


+ conciertos en Barcelona


      GUILLAMINO


21:00h. ENTRADA: 8 euros. Anticipadas: 6 euros.


Bookmark and Share     Comentar


Feia quatre anys que Pau Guillamet, altrament conegut com a Guillamino, no donava pràcticament senyals de vida, quan de sobte es va tancar una setmana en una cel·la del monestir de Poblet per embrionar el nou projecte que, ara finalment, s’ha materialitzat en ‘Fra Júpiter’ (Bankrobber, 2018).

El gruix de les cançons del disc van néixer durant l’estada en solitari del Pau al monestir cistercenc, una setmana sota el rigor de la clausura i el vot de silenci. A la sala gòtica de música va enregistrar ascèticament les primeres preses, acompanyant-se de la guitarra i aprofitant la reverberació natural. Aquells enregistraments primigenis conformen la base sonora del disc i li confereixen el seu esperit eteri, a vegades fantasmagòric.

Tot i que el gruix de temes del disc són obra del propi Guillamet, hi trobem també alguns versicles manllevats de l’Antic Testament; una adaptació de “Cançó”, l’últim poema escrit per Màrius Torres; així com una imprevisible versió de Sangtraït, “Els senyors de les pedres”.

Guillamino passarà per l’Heliogàbal a presentar en un format íntim i proper les cançons d’aquest ‘Fra Júpiter’. Probablement, el més semblant a com les va crear en la soledat de Poblet.


Aforament limitat


No hay ningún comentario


Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión


¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

INICIAR SESIÓN

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".

E-mail
Contraseña
  Olvidé mi contraseña


Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2019 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso