Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Grupos | Críticas | Discos | Bares | Fotos | Links |
  Estás en: Inicio > Conciertos > DEL CALIFATO EN LOS TARANTOS
| Iniciar Sesión |


Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceo

+ conciertos en Los Tarantos


+ conciertos en Barcelona


      DEL CALIFATO (flamenco)


19:30h. 20:30h. 21:30h. i 22:30h. ENTRADA: 17 euros.
Puntos de venta: https://www.proticketing.com/tarantos/ca_ES/entradas/evento/13522


Bookmark and Share     Comentar


Aina Núñez bailaora, Daniel Navarro bailaor, Marc López guitarra, Alfonso Aroca teclat, Pablo Gómez cajón, Raúl Levia cante i Ana Brenes cante.

Donem la benvinguda al bon temps! Aquest mes de juny tindràs un passi més per nit en Tarantos. Comencem aquesta temporada amb la gran Aina Núñez que omplirà les nostres taules amb la seva ànima flamenca.

Combinant la pedagogia i els escenaris, Núñez ha trepitjat les principals ciutats de la seva Espanya natal i de la resta del món. Alguns dels seus treballs més destacats són: : “Lejana y Sola”, “Una mujer fue la causa”, espectacle presentat en més de 25 escenaris, i el muntatge coreogràfic d’ "El mal querer" de la cantant Rosalia. Aquesta vegada estarà acompanyada pel bailaor cordovès Daniel Navarro, qui va guanyar el premi Mario Maya al Concurs Nacional d’Art Flamenc de Cordoba, un dels més prestigiosos del món del flamenc, i qui ha treballat amb primeríssimes figures del gènere: de Cristina Hoyos a Vicente Amigo, passant per Chano Domínguez, Antonio Canales i El Pele.

Acompanyats del reconegut Alfonso Aroca al teclat, Marc López a la guitarra, Pablo Gómez al cajón, Raúl Levia i Ana Brenes al cant.

Vine a Tarantos Live Flamenco i viu la màgia flamenca de la mà d'aquests grans balladors en l'espectacle "Del Califato".

https://www.youtube.com/watch?v=Q8FqL8v5p0o&feature=youtu.beNo hay ningún comentario


Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión


¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

INICIAR SESIÓN

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".

E-mail
Contraseña
  Olvidé mi contraseña


Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2019 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso