Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaJORGE PARDO & ALBERT BOVER DUO (jazz)


20:00h. i 22:00h. ENTRADA: 20 euros.
Puntos de venta: https://www.proticketing.com/jamboree/ca_ES/entradas/evento/14766
Bookmark and Share
Comentar

Jorge Pardo flauta, Albert bover piano

El Jamboree té l'honor de rebre a dos dels músics més reputats de l'escena del jazz nacional dels darrers 30 anys. D'una banda, Jorge Pardo, una de les figures més representatives de la fusió del jazz amb el flamenc, un músic que s'ha tutejat amb figures com Chick Corea o Paco de Lucía, que atresora una brillant carrera en solitari i, sobretot, que ha creat escola com a instrumentista de vent. Una llegenda, vaja, que hem pogut gaudir al Jamboree amb diferents propostes però mai en formació de duet amb el també gran Albert Bover, un dels millors pianistes del nostre jazz, amb un currículum també de vertigen i amb una gloriosa carrera en solitari.

Bover i Pardo ?o Pardo i Bover? tocaran plegats per segona vegada després del seu debut com a duet al madrileny Café Central, a finals del 2018. Pardo i Bover ?o Bover i Pardo? oferiran un repertori basat en la combinació d'estils que són de referència per cada un d'ambdós mestres: flamenc,música llatina, clàssica... “El jazz és mestís o no és jazz,“ diuen.

https://youtu.be/DyMM4eB7YrA

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".