Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaCLARENCE BEKKER BAND (Soul/Funk)


20:00h. i 22:00h. ENTRADA: 12 euros.
Puntos de venta: https://proticketing.com/jamboree/es_ES/entradas/evento/14739
Bookmark and Share
Comentar

Clarence Bekker veu, Arecio Smith teclats, Francisco Guisado “Rubio” guitarra, Charlie Moreno baix i Carlos López bateria

Entre els tresors amagats que té Barcelona trobem el nom de Clarence Bekker, un holandès errant que atresora més de trenta anys de carrera. Bekker va ser ?descobert’ l’any 2006 pel productor nord-americà Mark Johnson mentre cantava amb una guitarra pels carrers de Barcelona. La seva gravació del clàssic “Stand by me”, juntament amb altres veus, ja acumula més de 75 milions de visites a Internet. Bekker ha esdevingut un dels cantants de referència del projecte musical “Playing for Change” que han liderat estrelles com ara Bono, Keith Richards i Manu Chao. Habitual dels grans festivals de soul i jazz del continent europeu, Bekker serà tots els dijous al Jamboree amb convidats especials, arraulit per una formació carregada del millor groove en la línia del jazz&soul.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".