Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaJOAN CHAMORRO presenta Alba Armengou (jazz)


20:00h. i 22:00h. ENTRADA: 20 euros.
Puntos de venta: https://www.proticketing.com/jamboree/ca_ES/entradas/evento/14770
Bookmark and Share
Comentar

Alba Armengou, veu, trompeta i saxo alto. Joan Chamorro, contrabaix i direcció. Marçal Perramón saxo tenor i clarinet. Alba Esteban, saxo baríton i clarinete. Èlia Bastida, violí i saxo tenor. Andrea Motis, veu, saxo alto i trompeta. Joan Marti, saxo tenor, saxo alto i flauta. Joana Casanova, saxo alto i veu. Joan Mar Sauqué, trompeta. Joan Codina, trombó. Max Tato, trombó. David Xirgu, bateria. Ignasi Terraza, piano. Josep Traver, guitarra

Joan Chamorro presenta l'11è treball de la sèrie discogràfica que aplega al bo i millor de les noves generacions del nostre jazz, les que han crescut sota l'impuls de la Sant Andreu Jazz Band, una autèntica factoria de talents. La protagonista d'aquest disc és la multiinstrumentista Alba Armengou, una música amb una especial sensibilitat per interpretar com a vocalista el repertori de bossa nova. El CD conté, a més, les primeres improvisacions enregistrades d'Alba Armengou, que albiren un futur brillant per aquesta intèrpret, com podran comprovar els aficionats que s'acostin al club de la Barcelona vella.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".