Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Grupos | Críticas | Discos | Bares | Fotos | Links |
  Estás en: Inicio > Conciertos > WILD GOATS EN MARULA CAFÉ
| Iniciar Sesión |


Clica aquí para ampliar la imagen


Carrer dels Escudellers, 49
08002 Barcelona
Barcelona


+ conciertos en Marula Café


+ conciertos en Barcelona


      WILD GOATS (R&B / Funk / Soul)


22:00h. ENTRADA: 7 euros.


Bookmark and Share     Comentar


Wild Goats, són un grup amb un estil propi inconfusible. Amb el seu projecte pretenen connectar amb totes les persones que tenen groove i amb totes aquelles que encara no han descobert que el porten dins.
A sobre i sota l'escenari són uns apassionats de la música Soul, Funk, Pop, Disco, Hip-Hop i R&B més clàssica, però sempre amb la vista posada en el futur i la innovació...


Wild Goats, són un grup amb un estil propi inconfusible. Amb el seu projecte pretenen connectar amb totes les persones que tenen groove i amb totes aquelles que encara no han descobert que el porten dins.
A sobre i sota l'escenari són uns apassionats de la música Soul, Funk, Pop, Disco, Hip-Hop i R&B més clàssica, però sempre amb la vista posada en el futur i la innovació.
La creació d’un estil independent no només fa que la seva música sigui fàcilment identificable, sinó que els ha permès aconseguir l'equilibri entre personalitat i festa, despertant l'atenció de María Xinxó, qui els va regalar un article de futures promeses a la revista Enderrock, on compartien plana amb Mishima i altres grups destacats del panorama català.
Són aquests trets distintius els que van aconseguir que, amb un rodatge emergent, escalés ràpidament fins a guanyar un dels concursos de bandes més importants de Barcelona, l’Engresca’t 2017. Aquest concurs els va obrir les portes a gravar un primer EP a Casafont Records, Wild Goats Gold, sense deixar de costat l'honor d'estrenar el seu directe a la Telecogresca, el festival musical universitari més emblemàtic del país, al costat d'artistes de la talla de Dub Inc, Sak Noel, Space Elephants, Manel, Ebri Knight i d’altres.
2018 es presentava contundent per al grup, en pocs mesos han trepitjat el Balcony TV Barcelona, amb un Live memorable, Palo Alto Market, i Luz de Gas.
El seu nou single “Legend” es pot escoltar única i exclusivament a l'entrevista del
Via Lliure de Rac1 que van fer amb Xavi Bundó.


No hay ningún comentario


Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión


¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

INICIAR SESIÓN

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".

E-mail
Contraseña
  Olvidé mi contraseña


Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2019 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso