Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Grupos | Críticas | Discos | Bares | Fotos | Links |
  Estás en: Inicio > Conciertos > EVA FERNÁNDEZ + QUARTET BROSSA EN LUZ DE GAS
| Iniciar Sesión |


Clica aquí para ampliar la imagen


Carrer Muntaner, 246
Barcelona
Barcelona
TEL. 93 209 77 11
FF.CC. - Parada Muntaner

+ conciertos en Luz de Gas


+ conciertos en Barcelona


      Connexions 2018:
EVA FERNÁNDEZ & QUARTET BROSSA20:30h. ENTRADA: 12 euros.


Bookmark and Share     Comentar


Yo pregunto


Després de la seva formació a la Sant Andreu Jazz Band i l’enregistrament d’altres treballs discogràfics com That darkness, Eva Fernández presenta Yo pregunto. Des de la seva publicació l’artista gira en format trio de la mà dels músics que l’han acompanyat en el seu enregistrament: el guitarrista Josep Munar i el bateria Enric Fuster. Yo pregunto neix com tota una declaració d’intencions: música pròpia de Fernández i Munar a partir d’un recull de poemes d’Alfonsina Storni, Alejandra Pizarnik, Alfonso Costafreda i Julio Cortázar.


L’àlbum es va publicar el maig de 2018, des d’aleshores el trio d’Eva Fernández l’ha portat sota el braç per ciutats com Seül, Londres, Berlín, Barcelona i Madrid, però aprofitaran el festival Connexions 2018 per anar una mica més enllà. Serà l’ocasió de sentir les cançons del disc vestides per quartet de cordes. Arranjaments de Josep Munar tocats pel reconegut Quartet Brossa, una oportunitat inèdita d’experimentar el que promet ser un homenatge a la sensibilitat, la senzillesa i les ganes de compartir música.


El Quartet Brossa, format per Aleix Puig i Pere Bartolomé als violins, Imma Lluch a la viola i Marçal Ayats al violoncel, manté una intensa activitat musical basada en la transversalitat artística, la col·laboració entre estils, creadors i disciplines musicals i una gran voluntat d’incentivar i participar en la creació contemporània. Mantenen una activitat constant des del 2004, des de llavors han enregistrat diversos discs propis i destaquen les seves col·laboracions amb artistes com Maika Makovski i Judit Neddermann, entre d’altres.


Eva Fernández: saxo i veu
Josep Munar: guitarra i arranjaments
Enric Fuster: bateria


Aleix Puig: violí
Pere Bartolomé: violí
Imma Lluch: viola
Marçal Ayats: violoncelNo hay ningún comentario


Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión


¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

INICIAR SESIÓN

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".

E-mail
Contraseña
  Olvidé mi contraseña


Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2019 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso