Clica aquí para ampliar la imagen


Carrer dels Escudellers, 49
08002 Barcelona
Barcelona


+ conciertos en Marula Café

+ conciertos en BarcelonaFunk Forever Tour:
THE PENDELTONS
+ LUCID PARADISE
+ REEL 2 REEL DJ'S (Electrònica / Funk / Soul)23:00h.
Bookmark and Share
Comentar

THE PENDELTONS
The Pendletons estan clarament influenciats pels grups de funk de la costa est dels 80 com Skyy, Kleeer o Zapp. I aquesta influència la demostren a través de la música dels seus dos membres: E Da Boss (de l'aclamat grup Myron & I) i Trailer Lemon. El grup va debutar amb el seu primer llançament en 2010, i des de llavors han aconseguit una gran quantitat de seguidors amb el seu so funky soul....


THE PENDELTONS
The Pendletons estan clarament influenciats pels grups de funk de la costa est dels 80 com Skyy, Kleeer o Zapp. I aquesta influència la demostren a través de la música dels seus dos membres: E Da Boss (de l'aclamat grup Myron & I) i Trailer Lemon. El grup va debutar amb el seu primer llançament en 2010, i des de llavors han aconseguit una gran quantitat de seguidors amb el seu so funky soul.
Aquesta primavera, The Pendletons treuen a la venda un EP, avançament del que serà el seu nou LP. Armats amb una secció de vents, grans noms del jazz i funk com a col·laboradors, i el talent per escriure cançons de qualitat, el so de The Pendletons s'ha convertit en quelcom fresc i únic.

LUCID PARADISE
Lucid Paradise són E Da Boss i Ishtar. Amb 2 produccions sota el braç, una del productor britànic The Whole Truth i un single de Funk/Soul en el segell Symphonical són unes de les propostes més interessants del soul contemporani. El seu tercer llançament estarà inclós en el nou LP de BOSQ (Ubiquity), productor de Boston establert a Colòmbia.

REEL2REEL
Reel2Reel (James Pogson & Julián Reca) és un club a cavall entre Londres i Barcelona en el qual es punxa el millor Funk, Soul, Disco i Boogie en estricte vinil original.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".