Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en Barcelona

+ Jam SessionsJamboree Jam amb
PERE NAVARRO QUINTET (Jam Sessions) (jazz)20:00h. ENTRADA: 5 euros. Anticipadas: 4 euros.
Puntos de venta: https://www.proticketing.com/jamboree/ca_ES/entradas/evento/9278/session/607460/select
Bookmark and Share
Comentar

Pere Navarro trompeta i composicions, Joan Solana piano i teclats, Josep Colls baix elèctric, Ferran Borrel guitarra elèctrica, Joan Carles Marí bateria.

“Perenne” (Fresh Sound Records, 2016) va suposar el bateig discogràfic del quintet liderat pel trompetista eivissenc Pere Navarro, mentre que la confirmació de la grandesa d’aquesta formació arribarà ben aviat, perquè es troba en fase de creació del seu segon àlbum, que serà enregistrat al maig. Aquest jove trompetista, que va començar l’idil·li amb l’instrument als vuit anys i es va formar al Taller de Músics de Barcelona, ha aconseguit un so fresc, elegant, carregat de lirisme, que ja han pogut gaudir escenaris com el Plaza Jazz Club de Madrid i festivals com el Festival de Jazz de Menorca o el Festival de Jazz de Lugo, que l’han inclòs als seus cartells. Una formació de joves talents a seguir de ben a prop. Contacte: Òscar de Pombo, [email protected]
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".