Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceo

+ conciertos en Los Tarantos

+ conciertos en Barcelona[email protected] BCN (flamenco)


19:30h. 20:30h. i 21:30h. i 22:30 ENTRADA: 15 euros.
Puntos de venta: https://proticketing.com/tarantos/ca_ES/entradas/evento/7456
Bookmark and Share
Comentar

David Pérez cante, Míriam Vallejo cante, José Saucedo guitarra, Lourdes Alcántara ball, Cristina Blanco ball, Marina González ball.

El guitarrista gadità José Saucedo és el responsable de la reunió d’alguns dels millors músics i bailaores de flamenc de la nostra ciutat, aquesta setmana damunt l’escenari de Tarantos. Format amb artistes de primer nivell com Manolo Sanlúcar i Gerardo Núñez, ha actuat per tot el territori nacional acompanyant artistes novells però també consagrats, de la talla de Belén Maya, Mayte Martín, Rafael de Carmen, Chicuelo o Olga Pericet, entre una llarguíssima llista. Des de Sevilla a Madrid, tots els principals tablaos del país han pogut descobrir el seu gran domini de l’instrument i la passió que arrenca a les sis cordes. Durant set dies, ell i els seus companys ens faran vibrar d’emoció amb un viatge sensacional a les entranyes del flamenc.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".