Clica aquí para ampliar la imagen


Carrer dels Escudellers, 49
08002 Barcelona
Barcelona


+ conciertos en Marula Café

+ conciertos en BarcelonaBCN SKA JAZZ ORCHESTRA (Jazz / Ska)


24:00h. ENTRADA: 6 euros.
Bookmark and Share
Comentar

La Bcn Ska-Jazz Orquestra és un projecte que neix a mitjans del 2014 sota la influència de dues grans escenes: la música jamaicana dels 60 i el jazz. Amb la seva proposta aconsegueix que mestres del jazz com Dizzy Gillespie o Charlie Parker s'uneixin amb les arrels de The Skatalites, Rico Rodríguez o Don Drummond, una combinació que porta a interpretar estàndards de jazz amb essència jamaicana, a revisitar grans clàssics del reggae i a sorprendre's amb temes propis.
Al maig del 2016 es publica "First Round" sota el segell barceloní "La Panchita Records", un primer EP amb 4 temes i una dub version a càrrec de Chalart58, on convida a mirar endavant sense oblidar els referents que la guien.
Després de presentar el seu primer treball, la Bcn Ska-Jazz Orquestra amplia la seva formacióamb la incorporació de dos membres més a la secció de vents, oferint més potència i versatilitat als seus arranjaments, així com un nou directe totalment sorprenent.
La Bcn Ska-Jazz Orquestra és ritme, és melodia. És força, és vol.
És perdre's en el moment per seguir avançant a cop d'ska, reggae i rocksteady.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".