Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaJOAN CHAMORRO presenta ÈLIA BASTIDA amb LUIGI GRASSO i ENRIQUE OLIVER (jazz)


20:00h. i 22:00h. ENTRADA: 25 euros. Anticipadas: 22 euros.
Puntos de venta: https://proticketing.com/jamboree/ca_ES/entradas/evento/8339
Bookmark and Share
Comentar

Èlia Bastida violí, saxo tenor i veu, Joan Chamorro saxo baríton, contrabaix i veu,  Luigi Grasso saxo alt, Enrique Oliver saxo tenor, Toni Belenguer trombó, Andrea Motis trompeta, saxos i veu, Ignasi Terraza piano, Josep Traver guitarra, Martín Leiton contrabaix, Esteve Pi bateria, Joan Monné arranjaments.

La sorprenent Sant Andreu Jazz Band segueix generant solistes que deixen públic i entesos esparverats en les mans del seu mentor, l’infatigable Joan Chamorro. En aquesta ocasió és la violinista, saxofonista i cantant Èlia Bastida el nom propi que s’afegeix a la llarga llista de la sèrie de gravacions anunciades com “Joan Chamorro presenta...” i que ja ha comptat amb protagonistes com Andrea Motis, Eva Fernández, Magalí Datzira, Marc Martín, Joan Mar Sauqué i Rita Payés. Una presentació que, a més a més, comptarà amb la participació de solistes estel·lars com l’italià Luigi Grasso o el malagueny Enrique Oliver.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".