Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona Conciertos | Grupos | Críticas | Discos | Bares | Fotos | Links |
  Estás en: Inicio > Conciertos > PAINOMI EN CAFÈ TEATRO VOILÀ
| Iniciar Sesión |


Clica aquí para ampliar la imagen


Carrer del Cós, 74
08241 Manresa
Barcelona


+ conciertos en Cafè Teatro Voilà


+ conciertos en Barcelona


      PAINOMI


19:00h. Taquilla inversa.


Bookmark and Share     Comentar


Painomi va començar després de la intuïció de quatre noies que només volien fer música.Sota el nom d’unes postres japoneses i des de fa més de quatre anys, s’ha convertit en l’aliança d’aquesta formació musical. Defineixen la seva proposta com a pop-folk, està acompanyada de sons clàssics combinats amb ritmes de percussions, guitarres i efectes electrònics. 

El nou projecte “Podria ser pitjor, podria ploure” és un convit a reviure vivències i emocions amb la nostra companyia. Un recull de 10 temes propis en català, que intenten ser un mirall d’experiències quotidinaes, totes d’un caire desafortunat. La particularitat d’aquestes lletres és que ja siguin històries verídiques personals o històries inventades, són permeables a totes les persones.


Amb aquest projecte volem obrir una nova etapa, acomiadant amb nostàlgia un primer treball.Aquest àlbum compta amb composicions més treballades, nous sons i ritmes més propers.Aquesta vegada hem intentat que el disc sigui una única història i que totes les cançons puguin ser complementades les unes amb les altres, com si un fil conductor les unís.
* ESPECTACLE AMB TAQUILLA INVERSA:L’entrada és gratuïta i tu decideixes el seu valor. Gaudeix de l’espectacle i fes l’aportació que creguis convenient.


No hay ningún comentario


Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión


¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

INICIAR SESIÓN

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".

E-mail
Contraseña
  Olvidé mi contraseña


Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2020 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso