Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceo

+ conciertos en Los Tarantos

+ conciertos en BarcelonaENTRE DOS PUERTOS (flamenco)


20:30h. 21:30h. i 22:30h. ENTRADA: 15 euros.
Puntos de venta: https://www.codetickets.com/tarantos/ca/web/7866/
Bookmark and Share
Comentar

Miguel de la Tolea cante, Míriam Migueles cante, Francisco Jesús Días toque, Lucas Balbo cajón, Juan Fernández ball, Eva Santiago ball.

La formació protagonista d’aquesta setmana a Tarantos navega entre dos ports -un banyat per l’oceà Atlàntic i l’altre pel mar Mediterrani-  per a reunir dues figures del ball flamenc que provenen de dues ciutats, de dues cultures diferents però en les que aquest art va arrelar igualment amb força. De El Puerto de Santa María, població gaditana d’important tradició cantaora, prové Juan Fernández, un jove bailaor de taconeig segur i estampa elegant que es va formar en flamenc, ball clàssic i dansa moderna amb figures com Manolo Marín, Eva Yerbabuena, Pilar Ortega o Andrés Peña, entre altres, i que ha treballat als principals tablaos del país. L’altre important port receptor d’aquesta tradició és el de Barcelona, on va néixer Eva Santiago, una bailaora que domina com ningú la bata de cua. La seva trajectòria ha estat molt lligada al Tablao de Carmen, i s’ha acabat projectant internacionalment amb la participació a festivals i gires a països com Alemanya, França o Japó.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".