Clica aquí para ampliar la imagen


Avinguda Paral·lel, 62
08001 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 324 84 94
Metro Línea 2 - Parada Paral·lelMetro Línea 3 - Parada Paral·lel

+ conciertos en BARTS

+ conciertos en BarcelonaTHE MUSICAL BOX (Versions / Pop-Rock)


20:30h. ENTRADA: De 28 a 42 euros.
Bookmark and Share
Comentar

FOXTROT


Tardor de 1972. Genesis comença una nova gira per promocionar el seu quart àlbum, Foxtrot. A principis de 1973, l'espectacle ha millorat substancialment: les audiències tenen un primer contacte amb l'imaginatiu i imponent escenari que caracteritzarà a la banda en els seus següents gires.

Foxtrot va significar el primer episodi d'un projecte artístic que combinava música i teatre. Sense cap suport dels mitjans en aquell temps, Genesis va crear un univers propi i únic. La portada de l'àlbum Genesis Live ja testificava aquesta particular atmosfera creada a partir d'elements tan simples com característics.

Aspectes visuals a part, l'interès principal del Foxtrot Tour va recaure en el gust de comiat del repertori seleccionat, amb un gran quantitat de temes que no tornarien a ser interpretats mai en directe. The Musical Box reprodueix el concert original amb tot detall, per donar a l'audiència la il·lusió d'estar en el show real. La reconstrucció visual de l'espectacle es basa en fotos i diapositives dels concerts originals, així com en articles de diaris, revistes i informació oferts per nombroses persones que van treballar o assistir a la gira original. Tot això, sumat a l'excepcional talent artístic i mestratge de The Musical Box, convida el públic a fer un viatge en el temps.

Una oportunitat única per reviure un esdeveniment històric...

Parlen els membres originals de Genesis:

‘The Musical Box recrea, de manera molt acurada, he de dir, el que Genesis feia. Els vaig veure a Bristol amb els meus fills perquè veiessin el que el seu pare havia fet aleshores’

- Peter Gabriel

‘Quan vaig anar al concert, vaig observar i escoltar. Ho tocaven millor del que mai ho havíem fet nosaltres’

- Phil Collins
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".