Clica aquí para ampliar la imagen


Avinguda Paral·lel, 62
08001 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 324 84 94
Metro Línea 2 - Parada Paral·lelMetro Línea 3 - Parada Paral·lel

+ conciertos en BARTS

+ conciertos en BarcelonaGrec 2015 Festival de Barcelona:
LEE FIELDS & THE EXPRESSIONS (Soul)21:00h. ENTRADA: De 25 a 36 euros.
Bookmark and Share
Comentar

A què sona el soul de veritat? Aquest músic de Carolina de nord que va créixer escoltant els grans del gènere ens ho explica en un concert. Ell i la seva banda porten al Paral·lel les essències de la música negra.

James Brown, The Temptations, Eddie Floyd, Otis Redding, el soul clàssic del Memphis dels anys 60... Amb aquesta banda sonora va créixer Lee Fields. Des que va començar a cantar a finals dels 60, ha interpretat temes funk a l'estil de James Brown (li deien "Little J.B." i no per casualitat), però també blues i soul contemporani. Als anys 70, es va convertir en un mite per als amants del funk i als 90 va triomfar àmpliament entre els aficionats al soul-blues. Avui el reivindiquen escenes musicals tan diverses com la del hip hop i la dels rare grooves. Els seus nous discos, des de Problems (2002) fins al seu últim treball, titulat Emma Jean (2014), han estat enregistrats amb la seva banda, The Expressions i són una font inesgotable de plaer per als molts aficionats que viuen amb delit el retorn dels sons més clàssics de la música negra nord-americana.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".