Clica aquí para ampliar la imagen


Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaJOAN VIDAL SEXTET Illusionary Rhythm & Deptford Suite (jazz)


20:00h. i 22:00h. ENTRADA: 10 euros. Anticipadas: 8 euros.
Comentar

Joan Vidal piano, bateria i composició, Gabriel Amargant saxo tenor i clarinet, Martí Serra saxo tenor i soprano, Adrià Plana guitarra, Marco Mezquida piano, Miguel Serna baix elèctric.

Baterista i compositor el vallesenc Joan Vidal ha esdevingut un dels valors emergents de l’escena jazzística del país. Per aquest motiu el Jamboree li serveix l’oportunitat de compartir els dimarts de Lab Session al Jamboree amb un nom ja consolidat com el del músic Horacio Fumero. Per la seva part, Joan Vidal, ha optat per ocupar els dos dimarts que li pertoquen amb el sextet que ha engendrat els seus darrers treballs.

20:00H.

Deptford Suite

El primer projecte d’aquesta formació és Deptford Suite, una obra original de Joan Vidal inspirada en la trilogia literària de l’escriptor canadenc Robertson Davies, La suite que consta de set moviments, tots ells a cavall entre el jazz d’autor, el free i la música contemporània, ha estat premiada per l’Associació de Músics de Jazz I Música Moderna de Catalunya.

22:00H.

Illusionary Rhythm

Aquest agosarat projecte a l’entorn de l’obra del compositor clàssic Gyôrgy Ligeti. El repertori a més també inclou adaptacions d’altres autors singulars com Bèla Bartók, el mexicà Conlon Nancarrow o el compositor del segle XV Johannes Ockeghem, pels que Ligeti sentia una profunda admiració.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".