Carrer Arc del Teatre, 3
08001 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 301 72 82
Metro Línea 3 - Parada Drassanes

+ conciertos en Moog

+ conciertos en BarcelonaSYPHONE (The Factory, Mora)
+ ...ADD? (techno)24:00h. ENTRADA: 5 euros.
Bookmark and Share
Comentar

Alguns creuen que la música és una qüestió de vida o mort, però per DJ Syphone és molt més que això. En totes les seves expressions. Com organitzador del festival Kz o com a membre del col · lectiu Miuzeknonstop, com fanàtic feligrès del vinil o com a dipositari d'aquesta màgia infinita del DJ. És aquí, davant d'uns plats i una audiència, quan escampa el seu amor i coneixement. Fervor seguidor del magisteri impartit per Sideral, s'abona a un excitant eclecticisme. Dels seus maletes surten ràfegues de italo i de pop, d'electrònica i de acid. Una litúrgia plena de romanticisme i passió que han gaudit en sales tan significatives com Moog, Apolo, Discotheque, Be Cool i El Cau.

...ADD? El seu projecte radiofònic Ràdio Evolució el va mantenir 5 anys apartat de les sales, però amb la seva tornada, aquest dj i productor barcelonès ens està donant alguns dels millors moments de l’any. Tot i haver reprès els plats no ha deixat de banda el projecte que l’ha tingut tant ocupat: un mitjà de divulgació musico-científica sense parangó amb el que ha aconseguit amalgamar el que més li agrada: la música electrònica i la ciència amb consciència. Com a dj avui dia es un dels grans comodins del Moog, sol o com l’acompanyament perfecte de qualsevol plat.

No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".