Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Jamboree

+ conciertos en BarcelonaD.O. ENSEMBLE THE NEXT GENERATION - Jamboree Lab Sessions (jazz)


20:00h. i 22:00h. ENTRADA: 10 euros. Anticipadas: 8 euros.
Bookmark and Share
Comentar

Victor Correa direcció i trombó, Roger Martinez saxo alt, Oscar la Torre trompeta, Pep Garau trompeta, Nil Mujal saxo tenor, Rai Paz guitarra, Toni Saigi piano, Pedro Campos contrabaix, Roger Gutierrez bateria.

Les Lab Sessions al Jamboree es converteixen aquest mes de maig en un providencial i exclusiu baròmetre per a mesurar la qualitat i el nivell del jazz que es factura a casa nostra tant a nivell d’autoria com d’interpretació. Sota la direcció i coordinació del trombonista Victor Correa, una Ensemble integrada per la generació més jove de músics fets a casa exposarà una sel·leció de peces escrites per autors del país. D’aquesta manera un col·lectiu de joves músics cridats a ser els que agafaran el testimoni de la generació actual, posaran en solfa un repertori amb denominació d’origen signat per autors i arranjadors com Roger Mas, Sergi Sirvent, Toni Vaquer, Txema Riera, Joan Vilalta, Enric Peinado i el propi Correa.
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".