Plaça Reial, 7
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 302 15 86
Metro Línea 3 - Parada Liceu

+ conciertos en Sidecar

+ conciertos en BarcelonaGRAN TEATRO AMARO (acústic)


21:00h. ENTRADA: 10 euros. Anticipadas: 8 euros.
Puntos de venta: sidecar.es
Bookmark and Share
Comentar

GRAN TEATRO AMARO 

"... Gran Teatro Amaro recorre el temps i la distància amb una música que parteix de l'època d'entreguerres i reprèn la tradició europea que va truncar el nazisme, aquesta afortunada col.lisió dels aires canalles i cabareters procedents de l'evolució de folklores i músiques populars tradicionals amb les avantguardes artístiques i la música clàssica des d'una perspectiva totalment contemporània..."

 

"... Desplegant un complet arsenal d'instruments: acordió, contrabaix, guitarres, banjo, mandolina, llaüt, serra musical, marimba, xilòfon, piano, percussions variades i tot tipus d'objectes... i ni un sol micròfon a l'escenari, ni tan sols per a la veu, tot a pèl i amb un so perfecte, sense que uns instruments tapin els altres... un concert que es desenvolupa en dues parts, dos passis amb una breu pausa, com es feia abans..."

 

"... Com un petit cabaret ambulant es presenta la troupe internacional i bohèmia del Gran Teatro Amaro... com un tren exprés transeuropeu, un d'aquests trens d'abans que es desplaçaven lentament per les vies quan els

viatges duraven el temps suficient com per gaudir del paisatge, un tren nocturn que passa per molts països buscant els seus racons més ocults i suggerents..."

 

Formació:

Robert van der Tol - veu, guitarres, ukelele, banjo, piano, compositor.

Mischa Kool - contrabaix, serra musical, veu.

Gat - mandolina , percussió, objectes, veu.

Panc Daalder - tambors, percussió, marimba, piano.

Peter van Os - acordió, metalòfon, trombó de varas.

 

 

 

 
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".