Fotos del concierto del 35è Aniversari del Taller de Músics: Alça la Veu en Palau de la Música Catalana (Barcelona) el 16 de Febrero de 2014 La mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona.
Ir a Rockimprès - Fotos de conciertos


 

35è Aniversari del Taller de Músics. Alça la Veu.
Palau de la Música Catalana
16/02/2014

El Taller de Músics va celebrar els seus 35 anys en un concert reivindicatiu al Palau de la Música Catalana. Amb el lema Alça la veu. La continuïtat d’un projecte, el Taller de Músics va demanar suport al projecte engegat el 1979. L’espectacle va girar entorn a l’Original Jazz Orquestra, la banda més representativa del Taller, acompanyada per artistes que havien participat amb l’orquestra en els darrers set anys. Així, Biel Ballester, Cris Juanico, Andrea Motis & Joan Chamorro, Big Mama Montse, Mala Rodríguez & Refree, Miqui Puig, Santiago Auserón, Salao, Josemi Carmona i Ramón Ángel Rey van posar música en un Palau que va reunir 2.000 persones aproximadament.


   

Avance horizontal >>>Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2024 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso