Fotos del concierto de Lisabö en Apolo (Barcelona) el 27 de Octubre de 2012 La mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona.
  Ir a Rockimprès - Fotos de conciertos


 

Lisabö
Apolo
27/10/12

Lisabö tornaven a Barcelona, dins del marc de l’EH sona, després del gran concert que van oferir fa tan sols uns mesos en el Primavera Sound. Molts dels que van acudir dissabte a la Sala Apolo, ho van fer guiats per les magnífiques crítiques d’aquells que els van poder veure al Parc del Fòrum. I, com no podia ser d’un altra manera, el grup irundarra va tornar a fer de les seves desplegant tota la seva contundència. Dos veus amargues, dues guitarres punyets i una secció rítmica formada per dos baixos i dues bateries per presentar les cançons del seu últim treball “Animalia Lotsatuen Putzua”, repescar alguns temes vells com “Ur gainean” o “Hemen naiz ez gelditzeko baina” i deixar, un cop més, a tota la sala bocabadada.

Texto: Redacción

 
Fotos: Guixa
 

Avance horizontal >>>Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2024 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso