Fotos del concierto de Very Pomelo en L’Auditori (Barcelona) el 9 de Abril de 2011 La mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona.
Ir a Rockimprès - Fotos de conciertos


 

Very Pomelo
L’Auditori
09/04/11

Els Very Pomelo van aconseguir omplir la sala Tete Montoliu de l’Auditori per a la presentació a Barcelona del seu segon disc, Xurrac Asclat, dins del marc del Festival de Guitarra de Barcelona. Reconeixement del públic a un grup, que en tan sols un any que ha passat des de la publicació del seu debut, ha sofert una evolució impressionant. Tot aquells estils als que se’ls associava, que si rumba, que si surf, que si rockabilly, que si jo que sé... ara continuen presents però d’una forma molt més subtil en benefici d’un discurs més personal i brut però igual d’inclassificable.

Per no parlar del seu directe, molt més madur i que, en una sala amb la bona sonoritat de l’Auditori, es va poder gaudir en tota la riquesa de matisos que aquests tros de músics són capaços d’oferir. Tot això sense perdre el característic to festiu dels seus concerts, que van fer que, a partir de la meitat del bolo, el públic trenqués amb la rigidesa del context per aixecar-se de les seves butaques i ballar temes del nou àlbum com “Diumenge Revolució”, “El futur de l’espècie”,“Júlia” o “El gall” juntament amb altres fixes del seu repertori com “Magdalenes” o “Lleixiu”. Èxit així d’un grup del que, a pesar de l’esmentada evolució, el millor encara està per arribar, n’estic segur.

Texte: Redacció

 
Fotos: Guixa
 

Avance horizontal >>>



Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2024 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso