Critica del concierto de Anna Roig i L'ombre de ton chien + Els Amics de les Arts en L'Auditori (Barcelona) el 3 de Junio de 2010La mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona.
    

Clicka aquí para ver todas las críticas de conciertos

L'Anna Roig i l'ombre de ton chien + Els Amics de les Arts
L'Auditori de Barcelona
03/06/10

Text i fotos: Àlex Carmona
Foto: Rockimprès

El dijous dia 3 de Juny, dins el marc del Festival de Guitarra que s'està celebrant des de ja fa uns mesos per diversos escenaris de la ciutat de Barcelona, a la sala Oriol Martorell de l'Auditori vam poder gaudir de dos dels grups amb més èxit actual del panorama musical català.

Per una banda, l'Anna Roig, uniformada amb un vestidet vermell i la seva suau i agradable veu, i com sempre, acompanyada dels seus músics, ens van presentar el seu primer disc, Anna Roig i l'ombre de ton chien (Satélite K/2009).

Cançons com Dolces nits de somnis curts, Corro sota la pluja o la teatral Trini Sánchez Mata van ser algunes de les cançons cantades en català per l'Anna Roig. Però, si alguna cosa en especial té aquest grup, és la seva faceta i virtut en barrejar dos idiomes tan propers i tan diferents com poden ser el nostre, el català, i el dels veïns de dalt... el francès. Així doncs, Mon monde, Quel agréable réveil i una de les més cantades per tots els assistents a l'Auditori, Je t'aime, van ser interpretades en l'idioma d'en Robert et Viviane, és a dir, en francès.

L'Auditori de Barcelona que, com a les grans nits de concert, va posar el cartell d'entrades exhaurides gairebé un mes abans del concert. I es que 600 persones es van apropar per a veure a aquests dos grups.

El segon torn va ser per aquests amics que, malgrat portar cinc discs a les seves esquenes, no ha estat fins a aquest últim (Bed & Breakfest (DiscMedi/2010)) que han vist l'èxit. Un èxit rotund que els ha portat per arreu de Catalunya i els ha fet guanyar diversos premis.

Amb un format especial per a l'ocasió, ja que als quatre components els hi acompanyaven una secció de vent, i amb el temps més escurçat que en altres ocasions, Els Amics de les Arts ens van poder oferir les cançons que els han portat al més alt de l'escena musical del nostre país.

Clicka aquí para ver las fotos del concierto


Foto: Rockimprès





Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2024 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso