Critica del concierto de Dijous Paella en Apolo [2] el 30 de Abril de 2009La mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona.
    

Clicka aquí para ver todas las críticas de conciertos

Dijous Paella
La [2] Apolo
30/04/09

Text: Sílvia Montells - Fotos: Àlex Carmona
Foto: Rockimprès

La Sala [2] de l'Apolo, ens presenta a un dels grups de rumba catalana de moda, els Dijous Paella. Tanmateix, el grup ens presenta el seu últim treball, anomenat Vol.2, disc que compta amb 11 cançons pròpies i una versió, i treball on es consolida l'Àgata Casas com a única vocalista del grup, després de que en Titot deixés la formació per dedicar-se a altres projectes.

Durant poc més d'hora i mitja, el grup barceloní, ens ofereix un concert on podem escoltar la majoria dels temes nous com "La Teràpia", "Ulls de vidre" o l'animada "No em deixis així" i alguns dels temes del primer àlbum. Amb una sala petita, tot s'ha de dir, però plena de gom a gom, podem veure com la gent balla i s'ho passa bé a ritme de molta rumba.

El concert compta amb la col·laboració als temes finals, del grup, també de rumba catalana, Ai Ai Ai, que entre cançons dels Paella, ens ofereixen "Tot això eren vinyes", cançó ja mítica del també mític grup de Barcelona. Així doncs, la nova formació de Dijous Paella, amb dues guitarres més, una trompeta i amb la veu femenina de l'Àgata, presenta nou disc i nova gira, que de ben segur donarà molt a parlar.

Nit de presentacions, nit de festa i nit de rumba... bé, nit de molta rumba catalana a Barcelona. Que no pari la festa!!

Clicka aquí para ver las fotos del concierto


Foto: Rockimprès





Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2024 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso