Critica del concierto de Dept en Apolo [2] (Barcelona) el 27 de Octubre de 2009La mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona.
    

Clicka aquí para ver todas las críticas de conciertos

Dept.
Sala Apolo [2]
27/10/09

Text: Sílvia Montells - Fotos: Àlex Carmona
Foto: Rockimprès

El dimarts 27 d’octubre a dos quarts de 10 del vespre, el grup manresà Dept. va oferir un dels seus últims concerts de la gira “X” a la Sala Apolo [2] pels socis del TR3SC.

Molt puntuals, van encetar el concert amb la primera cançó d’aquest últim disc: “Crema”. Només amb dos acords es va crear un espai fet a mida pels Dept. Un local petit, acollidor, amb molta gent i amb un públic entregat i seguidor. Durant el concert vam poder sentir temes d’”X”, com “T.V”, on aprofiten per fer una crítica a la programació de la tele, “Instant perdut” on vam veure uns Dept. més tranquils, o “De l’eufòria a la solitud”, un dels temes més canyeros que trobem dins del seu cinquè treball. Però també ens van fer ballar amb cançons d’altres discos com “Més senzill”, “Sensacions”, “Fum”, o la baladeta (tal com anuncia irònicament el propi David Rosell) “Negre”. En el repertori no va faltar-hi el seu últim single ja conegut: “Quan et miro als ulls”.

Els Dept. es van mostrar molt propers, entregats al cent per cent i còmplices amb el seu públic, que aquesta vegada estava molt aprop. El concert es va acabar de la millor manera. Van llançar un missatge optimista i van dir: “Somriu”. Dept. està format per Gabi Codina a la bateria, Txero Albà als teclats, Pere Borralleras al baix i David Rosell a la guitarra i veu. Entre ells formen un quadrat perfecte, unit i amb una energia admirable.

El febrer de 2010 tenen pensat enregistrar un concert en directe per celebrar els 10 anys de la banda. La sala encara està per confirmar. Serà un concert que no us podeu perdre. Veureu un grup fresc, català, que es deixen la pell a l’escenari, que disfruten i fan disfrutar al públic, que estima la música i la defensa. Dept., un grup potent, i fantàstic.

Clicka aquí para ver las fotos del concierto


Foto: Rockimprès





Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2024 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso