Critica del concierto de Dept a Gironella (Barcelona) el 24 de Febrero de 2008La mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona.
    

Clicka aquí para ver todas las críticas de conciertos

Dept.
La Font del Balç (Gironella)
24/02/08

Text i fotos: Àlex Carmona
Foto: Rockimprès

Seguint la gira per arreu dels Països Catalans, aquest cop toca presentar l'últim disc del grup manresà, titulat “Equilibri” a la Font del Balç de Gironella, un local petitet però amb un molt bon ambient. Amb un escenari petit gairebé arran de terra i amb el públic esperant impacient que comenci el concert, els Dept. es posen en marxa amb una cançó del nou disc, “L'evolució del coneixement”, suficient per engrescar els ànims dels asistents.

Notant-se la maduresa tant a l’escenari com a la seva música, els Dept. encapçalat per en David Rosell a les veus i guitarres i seguit per en Txero Albà als teclats i cors, en Gabi Codina a la bateria i en Pere Borralleras al baix, podem escoltar totes i cada una de les cançons del l’últim àlbum, així com cançons d’altres discos com “Sensacions”, “No em despertaré” o “Tota una vida”.

Segurament, el moment més esperat pel públic arriba just després del ja típic –bis- , quan en David Rosell sense guitarra i ajudat una mica per la xuleta que té als peus, és disposa a cantar “Vici”, una altre cançó de l’últim disc. I no es fins a mitja cançó quan el cantant agafa la guitarra i començar a animar una mica al públic, que s’havia com mig adormit seguint el ritme lent de la cançó.

I per acabar, “Encendre” una cançó de l’anterior àlbum –Visions- i “Revolució”, tema inclòs en l’últim CD del quartet manresà. En definitiva, poc més d’hora i mitja de concert a ritme de pop-rock modern i gaudint dels Dept., grup que si segueixen amb aquesta energia i presentant discos com l’Equilibri, arribaran ben lluny dintre del panorama musical català.

Clicka aquí para ver las fotos del concierto


Foto: Rockimprès





Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2024 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso