Critica del concierto de Guillem de Bergueda a Santa Coloma de Farners (Girona) el 10 de Noviembre de 2007La mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona.
    

Clicka aquí para ver todas las críticas de conciertos

Guillem de Berguedà
Teatre Catalunya (Santa Coloma de Farners)
10/11/07

Texte i fotos: Àlex Carmona
Foto: Rockimprès

Dissabte, 22.00 h. Francesc Ribera “Titot”, juntament amb Marcel Casellas i 14 músics més, entre els quals podem trobar a David Vinyoles, Albert Vila, Santi Careta o Joan Aguiar, entre d’altres, ens presenten al Teatre Catalunya de Santa Coloma de Farners, l’obra musicada de Guillem de Berguedà.

Concert amb poca assitència de públic, unes 50 persones, però amb un toc familiar que potser no estem del tot acostumats. A cada presentació de cançó, en Titot desperta les rialles del públic, bé per la seva manera d’explicar, amb un toc d’humor característic d’ell, bé per les històries d’en Guillem de Berguedà, trobador català controvertit i conflictiu però reconegut universalment com un dels millors autors de poesia trobadoresca d'Europa.

L’obra va durar poc més d’una hora, i podem dir que tots els assistents ens vem quedar amb ganes de més. Esperem doncs, que dintre de poc ens sorprènguin amb una Gira, amb més històries i més sirventesos musicats per en Titot i tota la banda.

Clicka aquí para ver las fotos del concierto


Foto: Rockimprès





Atiza contiene la mas completa agenda de conciertos y bares, asi como la biografia y discografia de los principales grupos que tocan en Barcelona
Atiza 1999-2024 · Aviso Legal · Política de Privacidad · Condiciones de Uso