Barcelona
Barcelona
Metro Línea 4 - Parada Llucmajor

+ conciertos en Parc Central de Nou Barris

+ conciertos en BarcelonaPIC-NIC DE BLUES AL PARC (Blues)


16:00h. Entrada libre
Bookmark and Share
Comentar

Des de l'Ateneu hem decidit donar un cop de mà a l'associació Capibola Blues en aquesta edició del Pic-Nic de Blues per afrontar les retallades que estan patint.

El Pic-Nic de Blues és un projecte de l'Associació Capibola amb 5 anys de trajectòria i que gaudeix d'una gran acollida (a les darreres edicions ha concregat unes 2000 persones). Dins d’aquest programa d’actuacions gratuïtes es vol apropar aquest tipus de música al públic en general, en un entorn a l’aire lliure.

Tal i com expliquen des de Capibola: "Després d'anys de celebració d'aquesta activitat, i degut a la reestructuració en els presupostos municipals, ens trobem amb la situació d’haver de reconduir el nostre projecte de forma que pugui ser assequible i viable de mantenir-lo com un acte que ha esdevingut un dels punts forts de la programació de les festes del Districte. Per portar-ho endavant, doncs, hem optat per fer un esforç col·lectiu."

Allà estarem!!
No hay ningún comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".