Carrer Arc del Teatre, 3
08001 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 301 72 82
Metro Línea 3 - Parada Drassanes

+ conciertos en Moog

+ conciertos en Barcelona...ADD?
+ MARC FRIGOLA (techno)24:00h. ENTRADA: 10 euros.
Bookmark and Share
Comentar

El seu projecte radiofònic Ràdio Evolució el va mantenir 5 anys apartat de les sales, però amb la seva tornada, aquest dj i productor barcelonès ens està donant alguns dels millors moments de l’any. Tot i haver reprès els plats no ha deixat de banda el projecte que l’ha tingut tant ocupat: un mitjà de divulgació musico-científica sense parangó amb el que ha aconseguit amalgamar el que més li agrada: la música electrònica i la ciència amb consciència. Com a dj avui dia es un dels grans comodins del Moog, sol o com l’acompanyament perfecte de qualsevol plat.

Marc Frigola va començar la seva carrera com a DJ l’any 1998 a la mítica sala La Boîte. Des d’aleshores han passat 15 anys, i aquest membre il•lustre de l’escena barcelonina no ha deixat de sorprendre’ns. Responsable de les nits màgiques de la discoteca Liquid, ha trepitjat infinitat de cabines arreu del globus, exportant el seu so per Europa i Sud-Amèrica. El 2006 va crear el segell Neue Lärmklassiker, juntament amb Manel Ruiz, “aka Sistema”. Actualment, és el nou fitxatge de la discogràfica Science Label, amb seu a Pequín, i el responsable dels showcases d’aquest segell al Moog.

Comentarios ( 1 )


  1. Hola mi querido yo soy mucho impresionar en contacto con usted después de que vi tu perfil hoy en mi nombre es Lizbet y deseo de continuar,
    relación con usted, si la naturaleza permitirá que tenemos un largo camino por recorrer. PLS aquí está mi contacto privado ([email protected]) para obtener información acerca de mí.
    .....................................................................................


    Hello my dear i,am much impress to contact you after i saw your profile today on my name is lizbet and i wish to continue,
    relationship with you if nature permit we have a long way to go. pls here is my private contact ([email protected]) for information about me.


Pon tu comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".