Plaça Reial, 17
08002 Barcelona
Barcelona
TEL. 93 319 17 89
Metro Línea 3 - Parada Liceo

+ conciertos en Los Tarantos

+ conciertos en BarcelonaCHANELA (flamenco)


20:30h. 21:30h. i 22:30h. ENTRADA: 8 euros. Anticipadas: 6 euros.
Bookmark and Share
Comentar

Mónica Chicuela cante, Puchero toque, Lua palmas, Rosa Mari baile, Olga baile, Isaac Barbero baile.

Potser més que cap altre música, la força del flamenc s’experimenta quan es viu en directe, en el marc d’un petit tablao i a tocar dels cantaores i bailaores que es deixen l’ànima a sobre de l’escenari. Per això, si mai has gaudit d’aquest art a primera línia, t’animem a visitar els Tarantos, una sala on cada nit algunes de les millors formacions de flamenc del nostre país es donen cita per deixar bocabadat el públic, per embolcallar-lo en un mar de sensacions plàstiques, sonores, cromàtiques i rítmiques. 

Durant els darrers anys s’hi han descobert molts talents, esdevenint la sala un important puntal per les noves fornades d’artistes. Així, l’escenari de Tarantos ha vist desfilar impressionants artistes com els cantaores Joaquín “El Duende”, Sara Flores, Eli Santiago o Alba Guerrero, els bailaores Pedro Córdoba, Olga Llorente i Eva Santiago o els guitarristes Juan Cortés, José Manuel Saucedo i Eduardo Cortés, entre molts i molts altres. Tots ells ofereixen intenses dosis de passió i duende, que tenen lloc cada dia a les 20.30h, 21.30h i 22.30h.

Comentarios ( 1 )


  1. Hola mi querido yo soy mucho impresionar en contacto con usted después de que vi tu perfil hoy en mi nombre es Lizbet y deseo de continuar,
    relación con usted, si la naturaleza permitirá que tenemos un largo camino por recorrer. PLS aquí está mi contacto privado ([email protected]) para obtener información acerca de mí.
    .....................................................................................


    Hello my dear i,am much impress to contact you after i saw your profile today on my name is lizbet and i wish to continue,
    relationship with you if nature permit we have a long way to go. pls here is my private contact ([email protected]) for information about me.


Pon tu comentario

Para publicar comentarios debes Iniciar Sesión

¿NO ESTÁS REGISTRADO?  

Regístrate en Atiza y podrás publicar comentarios.


Si detectas algún problema, no dudes en avisarnos al contacto que aparece en el enlace Aviso Legal, que encontrarás al pie de la mayoría de páginas de esta web.

INICIAR SESIÓN

Para Iniciar Sesión, introduce tu e-mail de identificación en Atiza, tu contraseña y pulsa el botón "Entrar".